Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφής Χρημάτων
Μενου
Το Καλαθι σας

Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφής Χρημάτων

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να αλλάξετε τα είδη που παραλάβατε εντός 14 ημερών από την παράδοση τους.

Συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής προϊόντων που θα βρείτε στο site. Η φόρμα συμπληρωμένη με όλα τα απαραίτητα στοιχεία πρέπει να συνοδεύει το είδος που επιστρέφετε. Ειδοποιείτε το κούριερ, με το οποίο σας στείλαμε την παραγγελία σας και κάνετε την αλλαγή χωρίς καμία χρέωση μεταφορικών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα, εάν θέλετε να καταχωρηθεί παραγγελία αλλαγής, προκειμένου να μην χάσετε το νέο είδος που σας ενδιαφέρει ή αν δεν έχετε την φόρμα επιστροφής.

Εάν τυχόν θελήσετε να αντικαταστήσετε είδος για δεύτερη φορά, επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά για την επιστροφή και για την νέα αποστολή.

Εάν το νέο είδος είναι μεγαλύτερης αξίας από την επιστροφή σας, εξοφλείτε τη διαφορά με αντικαταβολή (χρέωση 3€) ή με τραπεζική κατάθεση. Εάν το νέο είδος είναι μικρότερης αξίας, η διαφορά μπορεί να μείνει στην καρτέλα σας και τη χρησιμοποιείτε σε μελλοντική σας αγορά εντός 60 ημερών.

Αλλαγές πραγματοποιούνται και στο φυσικό κατάστημα, σε διάστημα 30 ημερών με την προϋπόθεση ότι έχετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς ή την κάρτα αλλαγής στην περίπτωση του δώρου.Στο φυσικό κατάστημα δε μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού για αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα είδη που επιστρέφετε πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα με τα καρτελάκια τους και την αρχική τους συσκευασία τους άθικτη. Αν τα είδη φέρουν εσωτερικό τύπωμα δεν πρέπει να είναι φθαρμένο ή αλλοιωμένο. Επιστροφές στις οποίες έχει φθαρεί η συσκευασία (κουτί παπουτσιών, καρτελάκια, dust bags κλπ) ή το προϊόν δε θα γίνονται δεκτές. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές για εσώρουχα, μαγιό, κοσμήματα και προϊόντα ομορφιάς για λόγους υγιεινής.

Εκπτωτικά προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν μόνο με προϊόντα αντίστοιχης εκπτωτικής σεζόν.

Όλα μας τα είδη περνούν από ποιοτικό έλεγχο, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση πριν την αποστολή τους. Στη σπάνια περίπτωση ελαττωματικού είδους, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κατάστημά μας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Τυχόν επιστροφές χρήματων γίνονται σύμφωνα με τον τρόπο που έχετε πληρώσει την παραγγελία σας. Εάν έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε λογαριασμό, συμπληρώνετε το IBAN του λογαριασμού σας και το όνομα δικαιούχου στη φόρμα επιστροφής προϊόντων.

Εναλλακτικά, το ποσό μπορεί να παραμείνει στην καρτέλα σας και να το συμψηφίσετε σε επόμενη αγορά σας εντός 60 ημερών. Για προϊόντα που έχουν αγοραστεί κατά τη διάρκεια ειδικών προωθητικών ενεργειών δε γίνεται επιστροφή χρημάτων. Για κάθε διευκρίνιση και υποστήριξη καλέστε το κατάστημα : 2621031437 ή με e-mail: [email protected].

Στην περίπτωση τελικής Επιστροφής του προϊόντος/Υπαναχώρηση, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία μεταφορών από την οποία παραλάβατε, ο Πωλητής θα πληρώσει τα έξοδα αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων για λογαριασμό σας και θα σας απαλλάξει από την υποχρέωση απευθείας πληρωμής του μεταφορέα. Ο Πωλητής θα παρακρατεί από την επιστροφή χρημάτων ένα πάγιο τέλος δέκα Ευρώ (€10) που θα αντιστοιχεί στο κόστος της αποστολής της παραγγελίας εντός Ελλάδος. Χρησιμοποιώντας το μεταφορέα που υποδεικνύεται από τον Πωλητή στο Έντυπο Επιστροφής, ο Προμηθευτής σας απαλλάσσει επίσης από κάθε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημιά στα προϊόντα κατά τη μεταφορά.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό μεταφορέα από αυτόν που υποδεικνύεται από τον Πωλητή, θα πρέπει να καταβάλετε εσείς τα έξοδα αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων με τα οποία επιβαρύνεστε. Σε αυτήν την περίπτωση, επίσης, θα έχετε εσείς την ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημιά στα προϊόντα κατά τη μεταφορά, που θα οφείλεται σε κακή επιλογή μεταφορέα και/ή τρόπου αποστολής.

 Για προϊόντα που έχουν αγοραστεί κατά τη διάρκεια ειδικών προωθητικών ενεργειών ή από την κατηγορία LAST CHANCE δε γίνεται επιστροφή χρημάτων.

H διαδικασία αποστολής των ειδών γίνεται σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR και με βάση την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ της επιχείρησής μας.