Μενου
Το Καλαθι σας

Τρόποι Πληρωμής

1.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρεωστική κάρτα (Debit card), με προπληρωμένη κάρτα (Prepaid card) ή με πιστωτική κάρτα (CreditCard) : Visa, MasterCard, American Express. Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσα από το ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον της Αlpha Βank. 

2.ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ) 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κούριερ κατά την παράδοση, είτε με μετρητά, εφόσον το ποσό δεν υπερβαίνει τα 500€, είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος και έχει επιβάρυνση 3€.

3.ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΣ» 

Πραγματοποιείται εντός 3 ημέρων από την τοποθέτηση της παραγγελίας α. Μπορείτε να καταθέσετε την αξία της παραγγελίας σας, σε οποιοδήποτε τραπεζικό υποκατάστημα. Προσοχή: Στη θέση ‘’αιτιολογία’’ του καταθετηρίου, να αναγράφεται ο  κωδικός παραγγελίας, που βρίσκεται στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά τέλη δεν επιβαρύνουν την επιχείρησή μας. β. Μπορείτε να καταθέσετε την αξία της παραγγελίας σας, στο web banking λογαριασμό σας και καταχωρείτε τον κωδικό παραγγελίας, ο οποίος αναγράφεται στην επιβεβαίωση που έχετε λάβει με e-mail.

4.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΜASTERPASS

Επιλέξτε πληρωμή μέσω Masterpass και συνδεθείτε στο ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) της τράπεζάς σας. Επιλέξτε την κάρτα που επιθυμείτε για την πληρωμή. Σε όλους τους παραπάνω τρόπους πληρωμής, μπορείτε να επιλέξετε έκδοση τιμολογίου στο αντίστοιχο πεδίο, κατά τη δημιουργία της παραγγελίας σας. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.  

5.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ KLARNA

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής Klarna, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε σε 3 άτοκες δόσεις. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σας. Η υπηρεσία ισχύει για αγορές από 35 έως 1.000 ευρώ.